online versie
Janssen en Janssen
Beste relatie,

Het zijn spannende tijden. Niet alleen voor onze gezondheid, maar ook voor je financiële situatie. Misschien verandert deze door corona? Heb je minder werk en inkomen? Maak je je meer geldzorgen dan normaal? Je bent niet de enige.

Ook in deze tijd willen we er voor je zijn en staan we voor je klaar. Neem gerust contact met ons op en samen bekijken we jouw situatie. Als we weten wat er bij je speelt, kunnen we hier rekening mee houden.

Bel ons:
We zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 20.00 bereikbaar op telefoonnummer: 088 730 34 00

Chat met ons:
Via Uwdossier-online kun je gemakkelijk met één van onze medewerkers chatten. Ga naar de website en log in.

Stel direct jouw vraag aan ons:
Heb je een vraag aan ons? Die kun je eenvoudig via de website aan ons stellen.
 
 
ALLE VESTIGINGEN EN BALIES ZIJN GESLOTEN tot en met 28 april
Al onze vestigingen zijn tot en met 28 april gesloten voor bezoek. Dat betekent dat het niet mogelijk is om bij één van onze balies te betalen. Je kunt altijd online betalen via iDEAL, Uwdossier-online of internetbankieren. Klik hier om direct online te betalen.

Wil je toch liever contact betalen? Dan kun je terecht bij GWK Travelex.
Direct betalen
 
 
WAAROM ONTVANG IK DEZE NIEUWSBRIEF?
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je een bedrag niet hebt betaald. De schuldeiser heeft ons ingeschakeld om te zorgen dat hij het geld krijgt.

We willen je graag helpen. Zeker in deze onzekere tijd. Daarom versturen we deze nieuwsbrief. We houden je op de hoogte van het laatste nieuws en delen onze tips graag met je. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meld je dan hier af.
Afmelden
 
 
Hou onze website in de gaten voor het laatste nieuws:
Bekijk onze website
 
 
Bellen is oplossen
Bel ons: 088 730 34 00
Het coronavirus zet het leven van iedereen op z’n kop. En kan ook voor financiële problemen zorgen. Bel de deurwaarder zo snel mogelijk dan voorkom je dat de schuld hoger wordt. Samen lossen we het op. Bellen is oplossen.
 
 
Help! Mijn inkomen daalt  
Nibud Geldkrant
Wat als je tijdelijk niet meer kunt betalen? Heb je misschien recht op vergoeding? Of hoe ga je met financiële stress om? Nibud heeft een speciale online Geldkrant gemaakt. Hierin vind je veel informatie en tips. Je leest de Geldkrant hier.
Open de Geldkrant