online versie
Janssen en Janssen

Beste relatie,
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief, omdat we je graag kennis willen laten maken met Uwdossier-online. We leggen uit wat Uwdossier-online is en hoe het werkt. 

 
Klik hier
 
Wat is uwdossier-online?
Uwdossier-online is onze website waar je heel makkelijk jouw dossier kunt zien. Je kunt er:
  • Zien hoe hoog jouw openstaande schuld is.
  • Zien wat de voortgang van een betaling is.
  • Direct betalen en jouw openstaande schuld aflossen.
  • Chatten met een medewerker.

Nieuw in Uwdossier-online?

Kijk je voor de eerste keer in Uwdossier-Online? Maak dan een account aan op de website. Kies voor 'Ik ben hier voor het eerst'.

Wachtwoord vergeten?
Ben je jouw wachtwoord vergeten? Kies dan voor 'Ik ben hier voor het eerst'.
Het wachtwoord wordt naar je e-mailadres gestuurd. Dat duurt ongeveer 5 minuten.
Heb je geen wachtwoord ontvangen? Kijk dan in je ongewenste e-mail.

Jouw gegevens zijn:
Accountnummer: 
Dossiernummer:
Postcode: 
Naar Uwdossier-online
 
 
openingstijden en bereikbaarheid door corona 
Al onze vestigingen zijn gesloten voor bezoek. Dat betekent dat het niet mogelijk is om bij één van onze balies te betalen. Je kunt altijd online betalen via iDEAL, Uwdossier-online of internetbankieren. 
Ik wil direct betalen
 
 
 
Elisabeth (40 jaar, docent) is na 8 jaar schuldenvrij
“Ik had jaren problematische schulden en uiteindelijk werd er beslag op mijn loon gelegd. Dat was echt het dieptepunt voor mij. Ik kwam van de regen in de drup terecht. Goed met geld omgaan kon ik niet. Gelukkig lukte het mij om afspraken te maken met Janssen & Janssen en kon ik met een betalingsregeling mijn schulden aflossen. De medewerkers van het Klant Contact Center zijn zo ontzettend vriendelijk. Ze denken met je mee, tonen begrip en hebben een luisterend oor. Ik kon mijn verhaal doen en mijn situatie uitleggen. Dat zorgde ervoor dat ik mij absoluut geen nummer voelde. Ze deden er alles aan om mij te helpen. Ze gaven mij de juiste informatie en wezen me op dingen waarvan ik nog nooit had gehoord. Dit heeft mij echt verder geholpen. En nu na 8 jaar kan ik zeggen dat ik schuldenvrij ben en mijn leven weer op de rit heb. Ik voel mij zo opgelucht. 
 
Mijn tip? Neem contact op met het incassobureau of deurwaarderskantoor. Ook al is de boodschap absoluut niet leuk, het helpt je uiteindelijk wel verder. Achteraf zul je dankbaar zijn dat je het gedaan hebt.”
Ik heb hulp nodig
 
 
Maak jij je zorgen over geld?
Bel dan gratis 0800-8115
Dit telefoonnummer is nieuw en kun je bellen als je geldzorgen hebt. Zij luisteren naar jouw verhaal. Denken met je mee. En brengen je in contact met hulp bij jou in de buurt. 

Van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar.
Meer info over 0800-8115
 
 
Heb je nog vragen?
Op onze website vind je een overzicht van de veelgestelde vragen.
Naar website